Handysafetykits

Rollen

PIG® Universele absorptie rollen. Ideaal om lekkage en gemorste vloeistoffen op te nemen en daarmee op te ruimen. Onze matten hebben door hun unieke constructie een sterk absorberend vermogen.

Geen mat in de wereld overtreft de kwaliteit van de PIG® Mat! Deze matten van topkwaliteit zijn sterk absorberend. Fijne vezels sluiten de vloeistof in, zodat deze er niet uitloopt wanneer de mat wordt opgetild. Deze absorptie rollen zijn slijtvast en zijn keer op keer getest om zeker te stellen dat ze bestand zijn tegen voetverkeer! Door de donkergrijze kleur camoufleren ze vuil en vet en zijn zo langer inzetbaar. PIG® Mat is ook vlambestendig, smelt bij blootstelling aan hitte, terwijl absorptie rollen van cellulose onmiddellijk zullen branden. Optioneel is een poly-achterkant, want die houdt uw vloeren schoon en droog.

PIG® Mat laat in tegenstelling tot andere matten geen resten achter - andere merken vallen uiteen en laten een rotzooi achter. De PIG® Mat heeft een betere retentie! PIG® Mat houdt alles vast wat het opzuigt zonder te druppelen - andere merken hebben losse vezels die vloeistoffen niet kunnen vasthouden. PIG® Mat is slijtvaster en beter bestand tegen voetverkeer en pluist of slijt niet - andere merken vertonen bijna meteen sporen van slijtage.

Verschillen:

Onze PIG® Universele matten zijn in verschillende formaten te bestellen. Zo heb je 3 categorieën Heavyweight, mediumweight en lightweight matten. Het verschil tussen deze categorieën zit hem puur in de hoeveelheid toegepaste polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat je met de ene mat grotere hoeveelheden vloeistoffen kunt absorberen. Een heavyweight mat wordt gebruikt voor het opnemen van grotere hoeveelheden vloeistoffen dan een lightweight mat.