Handysafetykits

Disclamer

Deze disclaimer is van toepassing op de gebruiker/bezoeker van deze website, die daarmee instemt met deze disclaimer.

De inhoud van deze website is zorgvuldig opgesteld, toch is het mogelijk dat er onjuistheden worden getoond. Handysafetykits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Handysafetykits aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie van de website.

Handysafetykits aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor directe schade of indirecte schade ( in welke vorm ook) ontstaan door het gebruik van de website van Handysafetykits.

Misbruik van de inhoud van deze website of van delen daarvan door bezoekers/gebruikers van deze website is een inbreuk op intellectuele rechten.

Handysafetykits betracht ook bij de doorverwijzing naar andere websites de nodige zorgvuldigheid. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie op andere websites waarnaar wordt doorverwezen niet meer up to date is. Handysafetykits kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor inhoud van andere websites of gekoppelde bestanden.

Van deze website mag niets zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen. Rechthebbende is in dit geval Handysafetykits en zijn wettelijke vertegenwoordiger.